Військовополонених з Харківщини було повернуто більше – дані ХОВА

Загалом 31 січня обміняли 11 жителів Харківської області

Стало відомо про ще трьох військовослужбовців із Харківщини, які були серед звільнених під час 50-ого обміну полоненими. Загалом – 11 жителів області.  Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Раніше очільник області повідомляв про 8 жителів Харківщини, яких Україна повернула додому.

"Звільнено з полону три мешканця Харківського району, двоє жителів Харкова, два жителя Чугуївського району, а також один боєць із міста Ізюм. Це чинні військовослужбовці, які проходять службу в лавах ЗСУ, Нацгвардії та прикордонної служби", – повідомляв Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Люди виїздять поступово: Олег Синєгубов розповів, як проходить евакуація на Харківщині

Про оперативну ситуацію в регіоні та евакуацію населення начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час преспідходу, інформують "Коментарі. Харків". Він наголосив, що триває обов’язкова евакуація з 27 населених пунктів Кіндрашівської і Курилівської громад Куп’янського району.

"За два тижні евакуювали більше 300 осіб, з них 30 дітей. Перед початком оголошення евакуації там проживало 3000 людей, з них більше 250 дітей. Евакуація продовжується, працюємо в цьому напрямку спільно з органами місцевої влади і Нацполіцією. Поки що примусову евакуацію не плануємо оголошувати, оскільки люди виїздять поступово, а далі вже будемо дивитися на ситуацію", – наголосив начальник Харківської ОВА.

Як у Харкові почнеться лютий: прогноз на перший тиждень

Прогноз погоди по Харківщині з 1 по 4 лютого

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології дали прогноз погоди у Харкові та області на перші дні останнього місяця зими.

Харків знову атакували чорні "Шахеди": чим вони небезпечніші за білі

Правоохоронці оглянули місця ворожих влучань безпілотників по цивільному обʼєкту у Харкові

Слідством встановлено, що вночі 31 січня ворог вчергове обстріляв м. Харків. Задокументовано влучання трьох БПЛА на території Основʼянського району. Пошкоджено будівлі та приміщення цивільного підприємства, сталась пожежа. Без постраждалих. Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

Прокуратура опублікувала фото уламків шахедів, які знову мають чорний окрас, які і ті, якими Харків атакували напередодні. У чому Їх небезпека – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться