Ситуація у Харкові та області станом на ранок 11 лютого (ФОТО)

Внаслідок обстрілу в Харківській області загинула жінка

У Харкові триває ліквідація наслідків ворожих ударів в ніч на 10 лютого. У лікарні залишаються постраждалі, а окупанти не припиняють збройну агресію. Про ситуацію в Харкові та Харківській області на ранок 11 лютого повідомляє портал “Коментарі”. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що ліквідація наслідків обстрілу Немишлянського району Харкова триває. А у медичних закладах області перебувають двоє поранених: стан 61-річної жінки та 45-річного чоловіка стабільний, продовжують лікування, загрози життю немає. 

Щодо ворожих атак, то вони не припиняються - під артилерійський та мінометний вогонь окупантів потрапили 22 населені пункти Харківської області. Зокрема під обстріли потрапили наступні н.п.: Козача Лопань, Охрімівка, Миколаївка, Землянки, Вільхуватка, Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове Харківської області та ін.

Також ворог завдав авіаударів по Варварівці, Вільхуватці. О 10:05 окупанти обстріляли село Бугаївка Чугуївського району. Внаслідок удару було пошкоджено приватний будинок. 

О 12:50 у с. Малинівка Чугуївського району обстріляли з РСЗВ - обійшлося без потерпілих. 

О 12:25 окупанти обстріляли селище Козача Лопань Харківського району. Пошкоджено житловий масив “Театральний”. Також пошкоджено скління вікон у двоповерховому житловому будинку, який знаходиться навпроти. Без постраждалих. 

О 20:20 окупанти обстріляли КАБами с.Водяне Куп’янського району. У результаті атаки було зруйновано два приватні будинки. Ворожі війська пошкодили сім приватних будинків. Загинула 56-річна жінка, постраждав 58-річний чоловік, від госпіталізації відмовився. 

За межами села пошкодження отримало фермерське господарство. Зруйновано п’ять складських будівель та пошкоджено сільськогосподарську техніку.

“На Куп’янському  напрямку ворог не проводив наступальних операцій. Протягом доби проведене розмінування  17,55 га території, 231 вибухонебезпечний предмет знищено”, – прокоментував Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в ніч на 10 лютого окупанти обстріляли Харків. Детальніше, кого вбили окупанти дронами, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться