Окупанти ударили по житловому будинку: люди під завалами (ОНОВЛЕНО)

На Харківщині внаслідок обстрілу є постраждалі

Російські війська вчергове обстріляли Харківську область, є постраждалі, також люди опинилися під завалами. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Сьогодні, о 16:16, ворог здійснив ракетний обстріл селища Великий Бурлук. Попередньо С-300. Влучив у 2-поверховий житловий будинок та ще один поряд із ним”, - зазначив начальник Харківської ОВА. 

За словами Олега Синєгубова, постраждали 7 місцевих цивільних. Одній людині надали меддопомогу та направили до лікарні, двох людей рятувальники витягли з-під завалів, надали першу допомогу і госпіталізували. 

“Під завалами перебувають люди. Підрозділи ДСНС надають всю необхідну допомогу. Усі профільні служби на місці. Інформація оновлюється”, - повідомив начальник Харківської ОВА.

У поліції Харківської області повідомили, що внаслідок обстрілу загинули двоє цивільних. “За попередніми даними, постраждали чотири особи. Розбір завалів триває. Під зруйнованим будинком можуть знаходитися ще четверо осіб”, - зазначили в поліції.

Щодо наслідків обстрілу, повідомили, що пошкоджений двоповерховий будинок, в якому з 16 квартир зруйновані 8. За попередніми даними, загинули двоє осіб, їх особисті дані встановлює поліція. Серед постраждалих – троє чоловіків і жінка.

“Є інформація, що під завалами можуть знаходитися ще четверо осіб. Поліція допомагає рятувальникам розбирати завали”, - зазначили у поліції.

19:50. Олег Синєгубов уточнив, що 2 чоловіки загинули, обидва опинилися під завалами. Наразі вдалося дістати тіло одного. “На цю хвилину 5 постраждалих: 3 чоловіки та 2 жінки. Саме з-під завалів врятовано 4 людини”, - написав він.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області на тимчасово окупованій території прикордонники знищують російську військову техніку та позиції окупантів. “Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” під час проведення аеророзвідки на тимчасово окупованій території Харківщини виявили 2 ворожих бліндажі та автівку. Окупанти замаскували їх під соснами, однак прикордонники все побачили та послати відповідні “подарунки”. Не ходіть по наших лісах! - застерігають прикордонники”, - повідомили у Державній прикордонній службі України. 

Детальніше про роботу українських захисників у зоні бойових дій, читайте за посиланням

Також дивіться, як українські прикордонники на Харківщині приземлили ворожі дрони




Джерело: https://t.me/synegubov/8418
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться