Олег Синєгубов: «Росіяни не полишають спроб здійснити успішні штурми»

В ефірі «Єдиних новин» Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в області

На Куп’янському напрямку ситуація залишається напруженою, проте контрольованою. За минулу добу українські військові відбили три ворожі атаки біля Синьківки та Іванівки. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник ХОВА Олег Синєгбуов, інформує портал "Коментарі".

"Росіяни кілька діб не полишають спроб здійснити успішні штурми. Натомість усі їхні спроби розбилися об оборону наших військ", – зазначив Олег Синєгубов.

Напередодні ворог здійснив обстріл села Чорне Куп‘янського району. Влучили в автомобіль з цивільними, також загорівся приватний будинок поряд. Загинули три людини. Травмовані чоловік і жінка.

"Останнім часом фіксуємо збільшення кількості ударів всіма видами озброєння. При цьому окупанти цілеспрямовано б'ють саме по цивільній інфраструктурі", – сказав начальник ХОВА.

Він наголосив, що триває евакуація з громад Куп'янського району.

"Із початку року виїхали в безпечні місця близько тисячі людей, з них понад 60 дітей. Евакуйованих забезпечують першочерговими потребами, супроводом, тимчасовим житлом за необхідності", – прокоментував Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Загинула людина внаслідок обстрілу Харківщини

16 лютого близько 12:20 збройні сили рф здійснили артилерійський обстріл с. Вовчанські Хутори Чугуївського району. Загинув 52-річний чоловік, ще один мирний житель отримав поранення. У селі пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Читайте також: На п’ятиповерхівку в Харківському районі впали фрагменти ракети Х-59

Фрагменти Х-59 поцілили в житловий багатоквартирний будинок в Дергачах та розбили дах. Частини ракети збирають вибухотехніки. Інформації про постраждалих немає. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Він закликав мешканців області бути обережними і не чіпати такі предмети, тому що є можливість детонації, і кожен з уламків так само може нести смертельну небезпеку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться