У Харківській області буде гучно: причини (ОНОВЛЕНО)

Роботи, які будуть проводити на Харківщині, контрольовані

Жителів деяких громад Харківської області попередили про проведення розмінування та учбових стрільб. Тож мешканці можуть чути вибухи та постріли, повідомляють “Коментарі”.

“На Харківщині проводиться розмінування. У селі Дементіївка Дергачівської громади з 10:00 до 11:30 включно відбудеться контрольований підрив вибухонебезпечних предметів”, - попередили у Харківській ОВА.

У Лозівській міській раді зазначили, що сьогодні на території громади проводитимуть стрільби. “Інформуємо вас, що 19 лютого 2024 року на території Лозівської міської територіальної громади з 9:00 години до 16:00 години будуть проводитись учбові стрільби”, - попередили у міській раді.

У Балаклійській громаді також попередили про проведення розмінування. “Сьогодні, 19 лютого, з 11:30 до 12:00 будуть проводитись контрольовані підриви за межами с. Вербівка. Жителів закликаємо зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки”, - йдеться в повідомленні міської ради.

Нагадаємо, що сьогодні у деяких населених пунктах та громадах Харківської області проводять ремонтні роботи на енергооб'єктах, у зв'язку з чим тимчасово припиняють електропостачання. Де 19 лютого не буде світла та коли відновлять послугу, читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області масштабують реалізацію програми допомоги ще на сім громад. Минулого року ЮНІСЕФ розпочав реалізацію кроссекторальної програми співпраці з п'ятьма тергромадами Харківщини: Валківською, Кегичівською, Пісочинською, Чугуївською та Балаклійською. Зараз до програми планують долучити ще сім громад: Богодухівську, Зміївську, Шевченківську, Ізюмську, Первомайську, Лозівську, Краснокутську. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про реалізацію програми, зазначивши, що ця співпраця не про гроші, а про можливості, які надає ЮНІСЕФ тим громадам, які готові до змін та сталого розвитку. Ці проєкти націлені на допомогу населенню, підтримку освітньої та медичної галузей, а також впровадження важливих соціальних проєктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться