Допомога з Харкова: що передали українським захисникам (ФОТО)

Яку допомогу направили військовим на передову

Громади продовжують надавати необхідну допомогу українським захисникам - купують спеціальні автівки, дрони, іншу техніку та засоби, які допомагають в ураженні ворога. Чергову партію допомоги направили з Харківської області - українським захисникам передали “швидку допомогу” та дрони. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Для посилення матеріально-технічного забезпечення українських захисників, волонтери передали 4 FPV дрони. Карету швидкої допомоги вдалося отримати завдяки спільній роботі з Християнською медичною асоціацією України. 

“Підтримка та допомога українським захисникам – один з пріоритетних напрямків роботи Харківської ОВА. Карети швидкої допомоги особливо необхідні на передовій, аби рятувати життя  та евакуйовувати поранених з поля бою. Дякую усім волонтерським організаціям, дотичним до цього процесу. Продовжуємо плідну роботу”, - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. 

Автомобіль пройшов технічне обслуговування та укомплектований усім необхідним для надання медичної допомоги.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області масштабують реалізацію програми допомоги мешканцям. Минулого року кроссекторальну програму реалізували у п'яти тергромадах Харківщини: Валківській, Кегичівській, Пісочинській, Чугуївській та Балаклійській. 

Цього року до програми планують долучити ще сім громад: Богодухівську, Зміївську, Шевченківську, Ізюмську, Первомайську, Лозівську, Краснокутську.  Начальник ХОВА Олег Синєгубов розповів про реалізацію програми, зазначивши, що ця співпраця не про гроші, а про можливості, які надає ЮНІСЕФ тим громадам, які готові до змін та сталого розвитку. 

Детальніше про реалізацію програми читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться