На Харківщині виявили небезпечні боєприпаси: подробиці

Що загрожує чоловіку за зберігання боєприпасів

У мешканця Харківської області правоохоронці виявили небезпечні боєприпаси. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“Небезпечні боєприпаси 40-річний чоловік зберігав за місцем мешкання”, - йдеться у повідомленні поліції.

У поліцію заявила 45-річна жінка щодо поведінки свого чоловіка - він висловлювався нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою. На місце події з метою перевірки та з'ясування ситуації виїжджали працівники сектору протидії домашньому насильству відділу превенції ХРУП № 1.

Під час перевірки поліцейські встановили, що чоловік вчиняє стосовно дружини домашнє насильство психологічного характеру і винесли терміновий заборонний припис щодо порушника. Однак під час розмови поліцейські з'ясували, що чоловік зберігає вдома дві гранати іноземного походження та штик-ніж від АК-74.

picture

Правоохоронці вилучили речові докази та направили на експертне дослідження.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років”, - повідомили у поліції.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові та області за добу до відділків поліції доставили 90 осіб. Їх перевіряли на причетність до диверсійно-розвідувальних груп. Які ще правопорушення зареєстрували правоохоронці, читайте за посиланням.

Читайте також, що сталося з літнім чоловіком, якого розшукували у передмісті Харкова




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться