У Харківській області окупанти обстріляли будівельників: є поранені та загиблі

Внаслідок ворожих обстрілів Купʼянського району одна людина загинула, ще троє поранені

11 березня приблизно о 13:40 російські військовослужбовці обстріляли с. Глушківка Купʼянського району. Загинув 48-річний чоловік.  Ще троє чоловіків 38, 45 та 46 років отримали поранення. За попередніми даними, обстріл вівся з артилерії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, поранені та загиблий – працівники будівельної компанії.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харківский район обстріляли російські війська сьогодні близько 15 години. Вибухи було чутно у Харкові.

Олег Синєгубов: "У Харківському районі зафіксовано 3 ворожі "прильоти". Попередньо без постраждалих. Встановлюється тип озброєння та інші деталі".

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові шукають тимчасову переселенку

У Харкові зникла Мухітдінова Лідія Миколаївна, 64 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена". Жінка – мешканка с. Веселе, Харківського р-ну, Харківської обл. Наразі є переселенкою та тимчасово мешкає по вул. Сумській, в районі Центрального парку. Фото та подробиці дивіться за посиланням.

На Харківщині окупанти скинули авіабомбу на житлову багатоповерхівку

Вночі 12 березня ворожа авіація скинула керовану авіабомбу на житловий район м. Куп’янська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Внаслідок удару стались руйнації у 5-поверховому житловому будинку. Також внаслідок вибуху виникло декілька осередків займання. Горіли три квартири з першого по третій поверхи у одному під'їзді та ще одне помешкання у іншому під'їзді будівлі. Загальна площа пожеж склала 150 кв.м. Чи є постраждалі та жертви – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться