Ще 90 людей потрапили до поліції Харківської області: що сталося

Люди потрапили до поліції на Харківщині через підозру в причетності до ДРГ

До операторів спецлінії "102" надійшло за добу 980 викликів поліції. Всі звернення правоохоронці оперативно опрацювали. Більшість з них стосувалася порушень законів та звичаїв війни, фактів привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 3240 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких вісім громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили чотирьох водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дітей вивозять разом з родинами на Харківщині З окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського району евакуйовано 111 дітей з родинами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

З яких громад відбувається евакуація – читайте за посиланням.

Читайте також: До мешканців Харкова наполегливо звертаються: чого не варто робити

З огляду на ворожі обстріли теплових і гідроелектростанцій, вузлових підстанцій "Укренерго", харків’ян закликають ощадливо користуватися енергоресурсами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті розвитку муніципального менеджменту, це допоможе уникнути зайвих навантажень на енергосистему в Харкові. Серед рекомендацій - користуватися мінімально достатньою кількістю ламп, не вмикати потужні електроприлади одночасно, замінити лампи розжарювання на світлодіодні тощо. З повним переліком порад щодо ощадливого використання енергоресурсів можна ознайомитися на сайті Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться