На Харківщині продовжують затримувати людей: що відбувається

Людей затримують та доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

Працівники харківської поліції минулої доби опрацювали 1136 заяв від громадян про правопорушення та події. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 20 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2300 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 19 дорожньо-транспортних пригод, в яких 10 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 8 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У метро Харкова відбулися деякі зміни

Вихід №3 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Історичний музей" (у бік вул. Університетської) буде тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з необхідністю підготовки до ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен". Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

Читайте також: Ворожі TG-канали поширюють фото нібито наказу голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова щодо проведення евакуації керівництва окремих населених пунктів Харківської області.

Верифікувавши інформацію в Харківській ОВА, Центр протидії дезінформації повідомляє, що наказ є фейковим. Також в адміністрації зауважили, що за номером 121 В (який вказано у фейковому документі) в ОВА вже існує інше розпорядження.  Водночас оформлення так званого наказу та вживання в тексті документа виразів "наказуємо" та "поголовний список" не відповідає вимогам ділового мовлення. Подробиці та фото – за посиланням.

У громаді на Харківщині оголосили конкурс: деталі



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться