Харків’янка працювала «небезпечним кур’єром»: їй загрожує до 12 років в’язниці

Мешканка Харкова працювала в інтернет-крамниці

Загальна вага вилучених наркотичних речовин складає близько 100 грамів. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить близько 130 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

1 червня працівники Управління боротьби з наркозлочинністю  ГУНП в Харківській області викрили 37-річну жінку у незаконному збуті наркоречовин. Зловмисницю затримали на одній із вулиць Київського району м. Харкова. В ході огляду особистих речей жінки був виявлений  полімерний зіп-пакет з метадоном вагою близько 100 грамів.

Зі слів зловмисниці стало відомо, що вона близько 3-4 місяців працює закладчицею на інтернет-крамницю та нещодавно отримала метадон для подальшого фасування та збуту шляхом розкладання закладок.

В результаті огляду місця проживання жінки було виявлено та вилучено пусті полімерні зіп-пакети, електронні ваги з залишками метадону, посуд, ізолента, інші знаряддя для фасування наркоречовин та виготовлення "закладок". Метадон порушниця фасувала по 0,5 грами у зіп-пакети та робила закладки для інтернет-крамниці.

За даним фактом слідчим ХРУП № 1 відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Зловмисниця затримана в порядку статті 208 КПК та їй обрано запобіжних захід тримання під вартою. Їй вже вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка.

Читайте також: Втікали від окупантів на велосипеді: як на Харківщині проходить евакуація

Поліцейські Харківщини продовжують здійснювати заходи з евакуації мирного населення з прифронтових населених пунктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться