У Харкові знову негода повалила дерева та гілки (ФОТО)

Працівники СКП «Харківзеленбуд» усувають наслідки негоди

Під час буревію впали дерева у Салтівському, Слобідському та Новобаварському районах. Обійшлося без постраждалих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію СКП "Харківзеленбуд".

Комунальники оперативно розпилюють та вивозять повалені дерева і зламані гілки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як зараз виглядає Екопарк у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

23 червня внаслідок обстрілу Харкова КАБами, зазнав руйнувань і харківський Екопарк. Через авіаційні удари лякаються і гинуть лані, які не потрапляють навіть під прямий обстріл. Про це повідомив засновник Екопарку Олександр Фельдман у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Він повідомив, що майже два роки в Екопарку відновлювали все те, що було знищено в перші півроку повномасштабного вторгнення. Відбудували вже дуже багато, повернули додому частину тварин. Тепер знову доводиться евакуювати тварин. Як зараз виглядає Екопарк після обстрілу – дивіться за посиланням.

Читайте також: Сьогодні після 10 ранку ворог завдав щонайменше три авіаудари по цивільним інфраструктурним об‘єктам у Харкові. На щастя, без постраждалих. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Загалом за добу росіяни випустили по Харківщині 42 керовані авіабомби. "Унаслідкок обстрілів 22-23 червня у медзакладах перебуває 19 людей, з них дві дитини 12 та 13 років. Троє людей у важкому стані. Іншим постраждалим надається планова допомога, вони перебувають в стаціонарах з травмами середнього ступеня", – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться