Через страшну пожежу на Харківщині є постраждалі серед цивільних та рятувальників

Пожежа триває, багато людей виїхали власним транспортом

Щодо ліквідації пожежі у с. Студенок сьогодні вранці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Розгорнуті додаткові сили ДСНС. До гасіння пожежі залучені працівники ДСНС Харківської, Полтавської області, Дніпропетровської області, Черкаській області.

Всього – 77 одиниць техніки та 275 чоловік особового складу.

Співробітники громади, Нацполіції, ДСНС, структурні підрозділи цивільного захисту ХОВА здійснили евакуацію близько 200 місцевих мешканців.

Евакуйоване населення забезпечили продуктами харчування та питною водою. Частина людей виїхали власним транспортом.

Постраждали дві людини: жінка – місцева мешканка та співробітник ДСНС. Отримують медичну допомогу.

Ліквідація триває.

Нагадаємо, що вчора на Харківщині сталася масована лісова пожежа загальною площею понад 1200 гектарів, яка "прийшла" з Донеччини.

У Балаклійській міській військовій адміністрації о 21:32 повідомили, що на території міста Балаклія виникла пожежа, через що відбувається детонація боєприпасів, які лишились з часу окупації міста. В результаті цього можуть бути чутні вибухи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині є просування окупантів та розширення "сірої" зони

Російські війська продовжили наступальні операції на півночі Харківської області 2 вересня, але не досягли жодних підтверджених успіхів. Російські війська продовжили наступ на північ від Харкова в районі Глибокого та Липців та на північний схід від Харкова в районі Вовчанська 1 та 2 вересня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Інституту вивчення війни (ISW).

Однак, на мапі бойових дій проєкту DeepState розширилася "сіра" зона поблизу Синьківки, а також "червона", тобто окупована територія біля Піщаного. Для порівняння – фото мапи з 29 серпня по 2 вересня.

У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 3 вересня повідомляється, що протягом минулої доби на фронті зафіксовано 197 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку, також противник був активним на Курахівському, Времівському та Куп'янському напрямках.

Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться