За добу в Харкові та області 90 осіб опинилися в поліції: причини

Що відбувалося у Харкові та області минулої доби

У Харкові та області правоохоронці продовжують перевірки з метою виявлення осіб, причетних до діяльності диверсійно-розвідувальних груп, виявлення фактів зберігання та збуту наркотиків тощо. Які правопорушення зафіксували поліцейські минулої доби, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб”, - повідомили у поліції.

Тривають перевірки на блокпостах Харківської області. Транспортні засоби перевіряють з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Перевірки проводять  правоохоронці спільно з військовослужбовцями.

Також за добу, у ході відпрацювання території міста та області, працівники поліції викрили чотирьох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківської області сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, 4 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 

  • 2 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 

  • 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 

  • 5 – за перевищення швидкості.

Раніше “Коментарі” повідомляли, окупанти продовжують обстрілювати Харківську область - застосовують артилерію, міномети та дрони. Також після кількох днів “тиші”, ворог відновив наступальні дії. Де були прильоти у Харківській області за добу читайте за посиланням.

Також нагадуємо, що у Харківській області реалізують масштабну програму допомоги мешканцям - до програми приєдналося 12 громад. Детальніше про новації читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться