У центрі Харкова зібрали німецьку техніку: що відбувається (ВІДЕО)

13 нових спеціалізованих автівок спрямували в деокуповані райони Харківщини

Спецавто на суму майже 2 млн євро Харківська область отримала від надійних партнерів – Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини, з якими третій рік триває плідна співпраця. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Серед автівок: 2 вантажівки для перевезення гумдопомоги, 2 машини для доставки води, 4 самоскиди, 5 вантажно-пасажирських авто. Їх передали на комунальні підприємства Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів.

"За увесь час німецькі партнери надали нам потужну підтримку у вигляді генераторів та спеціалізованої техніки. Продовжуємо залучати допомогу наших іноземних партнерів. Вдячні за підтримку!" – зазначив очільник області.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Через ракетний удар місто на Харківщині має великі проблеми з водою

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по місту Чугуїв Харківської області, через що було пошкоджено магістральний водогін, що забезпечує водою все місто. Про це повідомила мер Чугуєва Галина Мінаєва, інформує портал "Коментарі".

"Значних руйнувань зазнали житлові будинки, об'єкти торгівлі та побутового обслуговування. Додаткова складна проблема — пряме влучання в магістральний водогін, який забезпечує водою все місто. Наразі міська влада разом з комунальними службами роблять все необхідне, щоб мінімізувати наслідки ворожого удару", — сказано у повідомленні.

Читайте також: Евакуація людей та державних установ з Харкова: Терехов зробив заяву

Ні громадян, ні державні установи евакуйовувати з Харкова не будуть. Про це міський голова Ігор Терехов заявив 7 березня в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі". За його словами, ворог змінив тактику обстрілів Харкова. Якщо торік він завдавав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, то зараз цілить у житлові масиви, де перебуває цивільне населення. Головна мета рф - залякати громадян, у тому числі примусовою евакуацією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться