У Харкові закрили всі вікна, що були пошкоджені обстрілами 16 січня

Обстріл Холодногірського району у Харкові стався ввечері 16 січня

Комунальники закрили всі 370 вікон житлових будинків у Холодногірському районі, пошкоджених 16 січня ракетним вибухом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також завершуються роботи з закриття віконних контурів у нежитлових будинках - з понад 300 вибитих вікон вже закрито 250. Крім того, фахівці відремонтували два з шести пошкоджених дахів.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, загалом у Холодногірському районі було пошкоджено 30 будівель. Опалення та електропостачання є у всіх будинках, але деякі залишаються без газу. Роботи з усунення наслідків ракетних ударів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався вибух: є загиблі

Вчора близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Потерпілий загинув.

У Харківській області сталася трагедія: подробиці

Внаслідок побутової пожежі, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Де сталася подія – читайте за посиланням.

У Харківській області будуть розкидати приманки у лісах

В 2023 році в регіоні зафіксовано 117 спалахів сказу тварин. Майже 70% виявлено на деокупованих територіях або в зонах, де велися активні бойові дії. Зокрема в Ізюмському та Чугуївському районах області. Така ситуація пов’язана з неможливістю проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин і контроль їхньої популяції в попередньому 2022 році.

Цьогоріч проведуть 2 пероральні вакцинації – навесні та восени. Це має знизити ризик розповсюдження сказу серед диких тварин, а тим більше передачу інфекції свійським.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться