Ігор Терехов: Ми не будемо відключати комунальні послуги боржникам

Іноді людям просто немає чим платити за комунальні послуги

Харківський міський голова Ігор Терехов прокоментував скасування мораторію на відключення комунальних послуг боржникам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Учора, 18 січня, в ефірі національного телемарафону мер зазначив, що міські комунальні підприємства продовжать надавати послуги харків'янам.

"Харків дуже потерпає від обстрілів. Іноді людям просто немає чим платити за комунальні послуги. Тому ми не відключатимемо тепло- та водопостачання споживачам, які мають борги. Щодо електроенергії, то домовлятимемося з відповідними службами. Не можна сьогодні відключати людей від електропостачання", - наголосив Ігор Терехов.

Також мер зазначив, що всі комунальні підприємства вчасно оплачують послуги електропостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався вибух: є загиблі

Вчора близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Потерпілий загинув.

У Харківській області сталася трагедія: подробиці

Внаслідок побутової пожежі, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Де сталася подія – читайте за посиланням.

У Харківській області будуть розкидати приманки у лісах

В 2023 році в регіоні зафіксовано 117 спалахів сказу тварин. Майже 70% виявлено на деокупованих територіях або в зонах, де велися активні бойові дії. Зокрема в Ізюмському та Чугуївському районах області. Така ситуація пов’язана з неможливістю проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин і контроль їхньої популяції в попередньому 2022 році.

Цьогоріч проведуть 2 пероральні вакцинації – навесні та восени. Це має знизити ризик розповсюдження сказу серед диких тварин, а тим більше передачу інфекції свійським



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться