На рідну землю повернулося 90 військовополонених – є з Харківського напрямку

Україна повернула з ворожого полону ще 90 Захисників – операція триває

Завдяки зусиллям Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, за дорученням Президента України, учора вдалося повернути з російської неволі ще 90 Захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Координаційного штабу.

На рідну землю повернулися зокрема 32 нацгвардійця, 18 прикордонників, 17 представників Військово-морських Сил, 15 бійців ЗСУ та 8 тероборонівців.

Зокрема, вдалося повернути 59 Оборонців Маріуполя, з них 52 бійця, що вийшли з “Азовсталі”. З полону визволено 5 нацгвардійців, які охороняли ЧАЕС.

Загалом додому повертаються українці, захоплені в полон на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Проросійські телеграм-канали повідомляють, що на Харківщині збільшилась кількість людей, які підриваються на мінах через нібито хаотичне мінування територій українськими військовими. Як повідомляють у Харківському антикорупційному центрі, це – дезінформація.

24 червня у Липецькій громаді Харківської області легковий автомобіль наїхав на російську міну та підірвався, загинули двоє людей. За словами очільника ХОВА Олега Синєгубова, автівка наїхала на російську міну. Після цього до трьох населених пунктів Липецької громади обмежили проїзд.

Читайте також: По Харкову вперше вдарили авіабомбою КАБ-250, яка коштує близько 100 тисяч доларів

Очільник Харківщини Олег Синєгубов зазначає, що це значно дешевше, ніж інші ракетні системи: наприклад, "Калібри", які коштують близько $10 мільйонів. Так само С-400 — це біля $2 мільйонів, якщо брати С-300 — до $500 тисяч коштує одна ракета.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться