Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

Трансляцію відомостей щодо пересування міського транспорту припинено з міркувань безпеки

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП.

Це означає, що відслідковування місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недоступним.

Про відновлення вказаної функції буде повідомлено додатково.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День жалоби за загиблими оголошено сьогодні у Харкові

Ракетні обстріли впродовж 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за увесь час повномасштабної війни. У звʼязку з чим сьогодні у місті оголошується день жалоби. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Мої співчуття рідним загиблих у їхньому горі й горіти у пеклі усім російським нелюдям, винним у вбивствах невинних", – написав мер.

“Картку харків'янина” можна оформити по-новому: що змінилося

Відтепер отримати "Картку харків'янина" стало ще зручніше, з Порталом електронних сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У міській раді розповіли, як оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. Що для цього потрібно – читайте за посиланням.

Ігор Терехов відповів щодо евакуації з Харкова у зв’язку з частими обстрілами

Мер Харкова Ігор Терехов в ефірі нацмарафону зазначив: харків'яни не хочуть залишати рідне місто, але кожен прийматиме "виважене рішення".

"Обстріли тривали під час усієї війни – трохи більше, трохи менше. Але місто Харків завжди залишалося під обстрілами. Так, справді, потужні обстріли. Те, що нині творить російський агресор – це чистий тероризм. Це чистий геноцид проти України, проти української нації. Влучання йдуть житловими будинками, приватними будинками, офісами", — підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться