У Харківській області змінили графіки курсування автобусів: деталі

У яких громадах відбулися зміни в роботі громадського транспорту

У громадах на Харківщині відновлюється повноцінна робота громадського транспорту. Додаються нові маршрути та збільшується кількість рейсів. Портал “Коментарі” інформує, які зміни ввели в роботі громадського транспорту.

У Чугуївській міській раді повідомили, що з понеділка, 5 лютого, додався один ранковий рейс (о 7:20). Вказані зміни актуальні тільки в робочі дні.

Графік курсування автобуса дивіться нижче. 

picture

Про зміни в роботі спеціальних автобусних маршрутів повідомили у Балаклійській міській раді. Зміни відбулися на маршрутах “Кільцевий” та “Підсобне - Райлікарня”. 

Графік руху маршруту “Кільцевий” було змінено через зміну руху електрички.

А на прохання мешканців Балаклійської громади маршрут “Підсобне - Райлікарня”, який відправляється о 07:15 з Нафтовиків, буде курсувати через вул. Грушевського та вул. Покровська до центру міста та Балаклійської лікарні. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Балаклійській громаді відновили роботу безплатних автобусів. Соціальний громадський транспорт курсує з Балаклії до інших населених пунктів громади. У міськраді пояснили, що розклад руху було розроблено таким чином, щоб забезпечити максимально зручне сполучення для мешканців громади. Ознайомитися з графіком курсування автобусів можна за посиланням

Також можна дізнатися, які зміни відбулися в роботі харківського громадського транспорту. Зміни ввели задля забезпечення безперебійної роботи транспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться