Мешканців Харківщини запрошують отримати гуманітарну допомогу

Де, хто та коли може отримати гуманітарну допомогу

У Харківській області завтра, 12 лютого 2024 року, видаватимуть гуманітарну допомогу, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформації Борівської селищної ради. 

Жителів селища попередили, що видача допомоги буде організована біля ФОКу. Також розробили графік видачі гуманітарної допомоги: 

  • 08:30 вул. Привокзальна, будинки 7, 9А, 11, 17, 19.

  • 09:00 вул. Привокзальна, будинки 1Г, 2, 3, 5.

  • 09:30 вул. Привокзальна, будинки 1А, 1Б, 1В.

  • 10:00 вул. Привокзальна, будинок 1; вул. Миру.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них. Відповідальним особам вулиць до початку видачі гуманітарної допомоги надати до ФОКу поіменні списки мешканців”, - уточнили у селищній раді.

Надаємо, що у Харківській області викрили випадки продажу гуманітарної допомоги. Небайдужі громадяни перераховували кошти на придбання харчових продуктів для соціальних комунальних закладів. Гроші зараховувалися на рахунки підприємця, у якого, начебто, благодійний фонд закуповував продукти.

Проте слідство встановило, що жодна з комунальних установ, які були вказані вказана в документах, благодійну допомогу від підозрюваних ніколи не отримувала. Детальніше про розслідування справи читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли про збір допомоги для постраждалих від обстрілів дронами у Харкові. Фактично за добу харків'яни, жителі Харківської та інших областей привезли та прислали достатньо допомоги. Речі, які залишилися, передадуть у спеціальний фонд допомоги постраждалим від обстрілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться