Харківські паралімпійці стали одними з кращих на турнірі у Єгипті

Спортсмени виступили на міжнародному турнірі з настільного тенісу

Харківські спортсмени в складі національної паралімпійської збірної України з настільного тенісу здобули 2 золоті та 3 срібні медалі на міжнародному турнірі, який з 22 по 28 січня відбувся в Єгипті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

Золоті медалі Україні та Харківщині приніс Олександр Єзик, який переміг в індивідуальних змаганнях та в командних змаганнях дабл в парі з представником Словаччини.

Срібні медалі були на рахунку Марини Литовченко.  Вона посіла другі місця в індивідуальних змаганнях, в командних змаганнях дабл разом з Іриною Шинкарьовою з Миколаївської області та у міксті разом з Львом Кацом з Запорізької області.

За підсумками змагань, враховуючи, що у парах з представниками інших країн до загальнокомандного заліку зараховується 0,5 медалі, українські паралімпійці здобули 5,5 золотих, 3 срібні та 2 бронзовими медалями та посіли друге загальнокомандне місце. Кращий результат за цим показником був у французів (8 золотих, 4 срібні та 6 бронзових нагород). Третє місце посіла збірна Німеччини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День бабака у двадцятий раз відзначили на Харківщині: який прогноз дав Тимко ІІІ

2 лютого був День бабака, а це значить, що на Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари.

Що саме навіщував Тимко – читайте за посиланням.

Зелені мартишки повернулися до Харкова: одна з них стала мамою (ВІДЕО)

У Харківському Екопарку чергове повернення з евакуації – цього разу до свого власного дому повернулися зелені мартишки.

"Цим вихідцям зі Східної Африки для комфортного життя потрібні спеціальні умови, тому вони дуже раді повернутися до свого відновленого павільйону. Як і увесь Екопарк, він серйозно постраждав від обстрілів, проте ми його ретельно реконструювали, залагодили всі ушкодження, вставили нове скло та обладнали всім необхідним для того, щоб цим мавпам жилося тут зручно та приємно", – зазначили в Екопарку. І вже після повернення додому одна з тваринок встигла стати мамою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться