У Генштабі повідомили, де зосереджується ворог сьогодні

Найбільший натиск зараз на Куп’янщині

Оперативну інформацію станом на 13:30 15.05.2024 щодо російського вторгнення надали у Генеральному штабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

Від початку доби противник зосереджує найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. Наші війська мужньо тримають оборону, завдаючи ворогу втрат у живій силі й техніці, подекуди проводять контрнаступальні дії.

На Харківському напрямку зафіксовано 3 бойових зіткнення. Противник намагається атакувати в напрямку Липців. Ворожа авіація завдала два удари по районах населених пунктів Липці та Мала Данилівка.

Сили оборони відбили наступальні дії російських окупантів в районі Вовчанська, частково витіснили ворожі сили із населеного пункту, тривають оборонні дії в північних і північно-західних околицях. Дані щодо втрат противника уточнюються.

На Куп’янському напрямку бойові дії відбувалися в районах Стельмахівки, Синьківки, Берестового, Новоєгорівки, Піщаного та М’ясожарівки. Загалом відбито 18 ворожих атак, наші воїни стримують натиск загарбників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканцям громади на Харківщині видаватимуть по 50 тисяч гривень: що необхідно зробити

Виплата одноразової допомоги проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі 50 000 гривень.

Про порядок виплати одноразової матеріальної допомоги військовозобов’язаним громадянам дізнавайтесь за посиланням.

Читайте також: У Харкові запрацювала перша підземна школа (ФОТО)

У першій підземній школі, збудованій в Індустріальному районі, 13 травня почалися повноцінні заняття, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які умови там створили для навчання – читайте за посиланням.

Окупанти здійснюють спроби закріпитися на північних околицях Вовчанська з ціллю подальшого просування та зайняття населеного пункту. Про це йдеться в аналітиці проєкту DeepState, інформує портал "Коментарі". 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться