Ігор Терехов розповів про умови для повернення бізнесу та людей у Харків

Головним питанням у Харкові залишається безпека

Розв'язання питання повернення бізнесу та містян у Харків лежить не стільки через відновлення об'єктів, скільки через забезпечення безпеки в місті. Харківський міський голова в ефірі національного телемарафону розповів, що роблять в Харкові, щоб повернути в місто бізнес, повідомляють "Коментарі".

Ігор Терехов переконаний, що у місті потрібно створювати умови для повернення бізнесу. За його словами, перша умова - це безпека - “безпека людей, бізнесу”. Він зазначив, що над цим питанням сьогодні працюють.

“Також нам потрібно створити комфортні умови, щоб люди повертались, щоб вони мали, де жити, де працювати, бо Харків – це промисловий центр. Сьогодні працюємо над тим, щоб реалізувалися виробництва, новітні, креативні”, - поділився планами Ігор Терехов. 

Також він зазначив, що потрібно забезпечити нормальні умови для життя в місті - “треба, щоб працювали дитсадки, школи”. На його переконання, це також створить умови, щоб бізнес повертався. 

“Хочу сказати, що сьогодні попри важкі умови, обстріли, бізнес повертається у місто”, - підсумував мер.

Нагадаємо, що Ігор Терехов перебуває з робочим візитом у Німеччині. Там у нього уже відбулося кілька зустрічей, на яких він обговорив подальші кроки з відновлення та розвитку Харкова. Детальніше про результати переговорів мера Харкова читайте за посиланням

На зустрічах йшлося також про можливості співпраці німецького та харківського бізнесу. Які рішення ухвалили сторони та які зміни очікуються в Харкові, читайте за посиланням

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові та області підприємці можуть отримати грант на власну справу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться