Що робиться у Чугуєві після нічного обстрілу

У Чугуєві відновили світло після нічного обстрілу

Фахівці Чугуївського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання у Чугуєві після ракетного обстрілу, який стався в ніч на 8 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ.

Як повідомив начальник Чугуївського РЕМ Андрій Семенов, внаслідок прильоту в центрі міста було знеструмлено 15 споживачів.

"Це сталося через пошкодження повітряної лінії 0,4 кВ. Було відремонтовано п'ять прогонів лінії, замінено зруйновану опору. Наразі всі знеструмлені споживачі - зі світлом", - зазначив Андрій Семенов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Через ракетний удар місто на Харківщині має великі проблеми з водою

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по місту Чугуїв Харківської області, через що було пошкоджено магістральний водогін, що забезпечує водою все місто. Про це повідомила мер Чугуєва Галина Мінаєва, інформує портал "Коментарі".

"Значних руйнувань зазнали житлові будинки, об'єкти торгівлі та побутового обслуговування. Додаткова складна проблема — пряме влучання в магістральний водогін, який забезпечує водою все місто. Наразі міська влада разом з комунальними службами роблять все необхідне, щоб мінімізувати наслідки ворожого удару", — сказано у повідомленні.

Читайте також: У центрі Харкова зібрали німецьку техніку: що відбувається (ВІДЕО)

13 нових спеціалізованих автівок спрямували в деокуповані райони Харківщини

Спецавто на суму майже 2 млн євро Харківська область отримала від надійних партнерів – Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини, з якими третій рік триває плідна співпраця. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться