Про евакуацію з Харкова зробив заяву очільник ХОВА

Мета росіян – залякати мешканців Харкова та змусити виїжджати

У Харківській ОВА закликали уникати місць масового скупчення людей, відпочинкових комплексів тощо, не ігнорувати повітряних тривог. Про це начальник ОВА Олег Синєгубов повідомив у національному телемарафоні, інформує портал "Коментарі".

"Мета і дії росіян — залякати харків‘ян і змусити виїжджати з області.

Розуміємо, що при тривалості тривог по 10-16 годин складно вести бізнес чи будь-які інші планові справи. Ворог і кордон надто близько, що дозволяє окупантам наносити швидкісні удари.

Але на сьогодні підстав для масової евакуації з Харкова немає.

Сили оборони стримують ворога по всім напрямкам. Очікувано, що ворог підтягує резерви, адже зазнає великих втрат.

Посилюємо будівництво третьої лінії оборони, процес не зупиняється", – наголосив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині знайшли тіла двох людей

Співробітники Національної поліції під час пошукових заходів виявили в лiсосмузi поблизу с. Iвашки Богодухівського району тіла двох місцевих мешканців, 1976 та 2000 років народження. Про це у ранковому зведенні повідомили в обласному главку ДСНС, інформує портал "Коментарі".

Що з ними сталося – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині не рекомендують купатися у водоймах під час літнього періоду

Засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області відбулося 24 травня, інформує портал "Коментарі". Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, першочерговим завданням влади залишається безпека громадян на території регіону, оскільки ворог продовжує завдавати удари по цивільній інфраструктурі, зокрема, по базам відпочинку.

"Державна комісія з питань ТЕБ та НС рекомендувала заборонити на всій території Харківської області  відпочинок населення на водних об'єктах. Рішення продублюємо і для громад регіону. Якщо десь буде можливість підготувати місця масового відпочинку, то розглянемо це питання індивідуально", – сказав Олег Синєгубов.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться