У Харкові збільшилася кількість жертв через терористичний акт в «Епіцентрі»

Один з поранених помер у лікарні

На жаль, в лікарні помер 40-річний чоловік, який був поранений внаслідок ворожого удару по Епіцентру. Про це сьогодні зранку повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Чоловік перебував в опіковій реанімації, отримав опіки полум’ям сягали 50%.

Рятувальниками розчищено 10800 кв.м. площі зруйнованого ворожим ударом будівельного гіпермаркету. Це майже 80% від загальної площі будівлі.

Аварійно-пошукові роботи тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти продовжують створювати фейки про Харків та область

28 травня російські пропагандисти почали поширювати нібито лист начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова до Президента України з проханням про призов до ЗСУ 17-річних хлопців. Опублікований документ – це черговий фейк російської пропаганди, зазначають розслідувачі Харківського антикорупційного центру. Які знайшли докази підробки – читайте за посиланням.

Читайте також: "З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих. “Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.

Харківський районний ТЦК вночі намагалися спалити – подробиці

Харківський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив про спробу умисного підпалу в одному з районних ТЦК у Харкові позавчора вночі, інформує портал "Коментарі". Як це було – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться