Поліцейські проводять рейди на пляжах Харківщини

На Харківщині поліцейські розповіли дітям про правила безпеки на водоймах

Поліцейські сектору ювенальної превенції районного відділу поліції провели профілактичні бесіди з відпочивальниками на міському пляжі Лозівської міської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час профілактичного рейду поліцейські розповіли дітям, що під час відпочинку потрібно плавати та пірнати тільки у перевірених і відведених для цього місцях.

Також працівники поліції закликали дітей проявляти пильність та бути вкрай обережними при використанні на воді надувних засобів для плавання та дотримуватися інших правил поведінки, аби вберегти себе від біди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов розповів, яка стала обстановка у Харкові після успіхів ЗСУ

Завдяки бойовим успіхам Збройних Сил України, в порівнянні з травнем, обстановка в Харкові стала спокійнішою. Про це сьогодні, 7 червня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Водночас мер наголосив, що Харків все ще потребує сучасних систем протиповітряної оборони, щоб захистити його мешканців від терористичних атак з боку рф.

Читайте також: На Харківщині можна буде отримати продуктові набори

Видача відбудеться 10 червня з 9:00-12:00 благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа100 відсотків життя" м. Харків".

Де саме видаватимуть допомогу та хто може отримати – читайте за посиланням.

У Харкові "зоозахисник" труїв собак: комунальники звернулися до поліції

До фахівців КП "Центр поводження з тваринами" звернулася харків’янка, чий собака загинув після того, як підібрав на вулиці шматочок їжі. У ній були заховані пігулки. Загалом відомо про загибель ще шістьох собак внаслідок таких дій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Харківський догхантер виявився "зоозахисником". Відео – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться