Ворог не припиняє бити по критичній інфраструктурі Харкова та області

У Харкові та області продовжують відновлювати світло та газ після обстрілів

Фахівці Липецького району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" проводять ремонтні роботи у селищі Рогань Харківського району, де 1790 споживачів були знеструмлені внаслідок ракетного обстрілу 24 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ.

Як розповів начальник Липецького РЕМ Віктор Рубцов, більшість домоволодінь вже заживлені.

"Відновлювальні роботи у Рогані тривають. Працюють дві наші бригади та дві одиниці техніки. Наразі без світла залишаються 363 споживача, яких плануємо заживити до кінця дня", - повідомив Віктор Рубцов.

Також, за його словами, повністю відновлено електропостачання в селі Липці Харківського району. Там майже дві тисячі споживачів були знеструмлені внаслідок обстрілу 23 січня.

"Пошкоджень зазнали дві повітряні лінії 10 кВ. Ще вчора бригада Липецького РЕМ виконала ремонт, і всі знеструмлені споживачі були заживлені", - зазначив Віктор Рубцов.

Крім того, "Газмережі" ліквідували аварійну ситуацію у селищі Рогань.

Фахівці Харківської філії "Газмережі" ліквідували аварійні ситуації на газових мережах, після обстрілу росіянами селища Рогань Харківського району. Внаслідок прильотів у селищі були перебиті газові комунікації п’яти житлових будинків.

У Липецькій громаді ремонт пошкоджених росіянами будинкових мереж проведений без припинення газопостачання. Локалізація наслідків перебиття газогонів окупаційними військами також здійснена у Козачій Лопані.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День жалоби за загиблими оголошено сьогодні у Харкові

Ракетні обстріли впродовж 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за увесь час повномасштабної війни. У звʼязку з чим сьогодні у місті оголошується день жалоби. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Мої співчуття рідним загиблих у їхньому горі й горіти у пеклі усім російським нелюдям, винним у вбивствах невинних", – написав мер.

“Картку харків'янина” можна оформити по-новому: що змінилося

Відтепер отримати "Картку харків'янина" стало ще зручніше, з Порталом електронних сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У міській раді розповіли, як оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. Що для цього потрібно – читайте за посиланням.

Ігор Терехов відповів щодо евакуації з Харкова у зв’язку з частими обстрілами

Мер Харкова Ігор Терехов в ефірі нацмарафону зазначив: харків'яни не хочуть залишати рідне місто, але кожен прийматиме "виважене рішення".

"Обстріли тривали під час усієї війни – трохи більше, трохи менше. Але місто Харків завжди залишалося під обстрілами. Так, справді, потужні обстріли. Те, що нині творить російський агресор – це чистий тероризм. Це чистий геноцид проти України, проти української нації. Влучання йдуть житловими будинками, приватними будинками, офісами", — підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться