У водія Мустангу в Харкові забрали автівку: що він порушив

Дрифтував на центральній площі Харкова: поліцейські відкрили кримінальне провадження

Порушник на автомобілі "Ford Mustang" дрифтував у центрі міста. Авто вилучили й помістили на штрафмайданчик. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

22 січня близько 18:00 до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про правопорушення. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група райуправління.

Співробітники поліції встановили особу порушника. Ним виявився 21-річний водій, який знаходячись за кермом автівки "Ford Mustang", дрифтував. Своїми діями він порушував громадський порядок.

Дізнавачі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

В рамках досудового розслідування поліцейські вилучили автівку порушника та помістили на штрафмайданчик.

Наразі судом вирішується питання щодо накладення арешту на транспортний засіб правопорушника.

Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День жалоби за загиблими оголошено сьогодні у Харкові

Ракетні обстріли впродовж 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за увесь час повномасштабної війни. У звʼязку з чим сьогодні у місті оголошується день жалоби. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Мої співчуття рідним загиблих у їхньому горі й горіти у пеклі усім російським нелюдям, винним у вбивствах невинних", – написав мер.

“Картку харків'янина” можна оформити по-новому: що змінилося

Відтепер отримати "Картку харків'янина" стало ще зручніше, з Порталом електронних сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У міській раді розповіли, як оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. Що для цього потрібно – читайте за посиланням.

Ігор Терехов відповів щодо евакуації з Харкова у зв’язку з частими обстрілами

Мер Харкова Ігор Терехов в ефірі нацмарафону зазначив: харків'яни не хочуть залишати рідне місто, але кожен прийматиме "виважене рішення".

"Обстріли тривали під час усієї війни – трохи більше, трохи менше. Але місто Харків завжди залишалося під обстрілами. Так, справді, потужні обстріли. Те, що нині творить російський агресор – це чистий тероризм. Це чистий геноцид проти України, проти української нації. Влучання йдуть житловими будинками, приватними будинками, офісами", — підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться