Страшна ДТП сталася на харківській трасі: водій не вижив

Автівка в лоб зіткнулася з вантажівкою на трасі біля Балаклії

Ввечері 24 січня на автошляху "Київ – Харків – Довжанський" неподалік від міста Балаклія Ізюмського району 30-річний водій "ВАЗ-2112" при здійсненні обгону виїхав на смугу зустрічного руху. Чоловік не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з вантажним автомобілем "Volvo". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Водій легковика загинув на місці. 36-річний пасажир "Volvo" отримав забої, від госпіталізації відмовився. Слідчі розпочали досудове розслідування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Що буде з вишами у Харкові: мер звернувся до МОН

Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у засіданні Спілки ректорів Харківської області за участю заступника міністра освіти і науки Михайла Винницького. Тема засідання була присвячена обговоренню планів МОН України щодо приєднання Української інженерно-педагогічної академії та ХНПУ імені Г. С. Сковороди до Харківського національного університету імені Каразіна, а також Харківського національного автомобільно-дорожнього університету до ще одного з вишів.

Мер Харкова висловив свою думку стосовно цього та звернувся до міністерства – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться