Харків’яни чули звуки пострілів уночі: що це було

Вночі влаштували стрілянину у Харкові: поліція затримала двох чоловіків

Ніхто з громадян не постраждав. З місця події вилучені гільзи, рушниця "Hatsan", пістолет "Глок" та інші речові докази. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

26 січня о 2:46 до відділу поліції № 2 ХРУП № 3 надійшло повідомлення про те, що у Холодногірському районі заявник чує звуки стрільби. Для перевірки повідомлення за адресою терміново виїхав наряд патрульної поліції. Поліцейські оглянули територію та встановили, що двоє чоловіків з хуліганських спонукань влаштували стрілянину у дворі будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські провели огляд, вилучили зброю та інші речові докази.

Зловмисниками виявилися 41 і 56-річні місцеві мешканці. Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Що буде з вишами у Харкові: мер звернувся до МОН

Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у засіданні Спілки ректорів Харківської області за участю заступника міністра освіти і науки Михайла Винницького. Тема засідання була присвячена обговоренню планів МОН України щодо приєднання Української інженерно-педагогічної академії та ХНПУ імені Г. С. Сковороди до Харківського національного університету імені Каразіна, а також Харківського національного автомобільно-дорожнього університету до ще одного з вишів.

Мер Харкова висловив свою думку стосовно цього та звернувся до міністерства – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться