Поліцейський отримав поранення під час мінометного обстрілу

В Куп'янську під час обстрілу поранено поліцейського

В лікарні старший лейтенант поліції – зранку ворог обстріляв місто Куп’янськ з міномета. Били знову по житловому сектору, пошкоджені будинки та господарські споруди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, поліцейський отримав контузію та поранення вух.

У коментарі Суспільному Болвінов додав, що 45-річний правоохоронець під час обстрілу перебував на роботі.

"Це наш працівник, відряджений у Куп'янський район для роботи, виконував там завдання. Це й евакуація громадян, громадська безпека, і охорона публічної безпеки й порядку. Тобто здійснював звичайну поліцейську роботу. Він з колегами їхав автівкою, і почався обстріл. Вибігли з машини, полягали, влучання були поряд, і він зазнав контузії. Уламкових поранень у нього немає. Поліцейські їздять у бронежилетах і касках. Він не у тяжкому стані, звернувся до лікарні", — розказав Сергій Болвінов.

Він додав, що обстріл був близько 12 години.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Що буде з вишами у Харкові: мер звернувся до МОН

Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у засіданні Спілки ректорів Харківської області за участю заступника міністра освіти і науки Михайла Винницького. Тема засідання була присвячена обговоренню планів МОН України щодо приєднання Української інженерно-педагогічної академії та ХНПУ імені Г. С. Сковороди до Харківського національного університету імені Каразіна, а також Харківського національного автомобільно-дорожнього університету до ще одного з вишів.

Мер Харкова висловив свою думку стосовно цього та звернувся до міністерства – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться