Аварійно-рятувальні роботи у Золочеві тривають

Рятувальники продовжують пошукові роботи у Золочеві

Уночі ворог завдав ракетних ударів по центральній частині селища Золочів Богодухівського району Харківської області.

Зруйновано триповерхову будівлю готелю. Під завалами перебували люди. Трьох жінок вдалось врятувати. Загинуло немовля — двомісячний хлопчик.

Мати загиблого немовля у тяжкому стані. Вона отримала вибухову травму, уламкове поранення, поранення голови та стегна.

За даними рятувальників ДСНС, також внаслідок удару сталася пожежа у поруч розташованій двоповерховій будівлі. Станом о 06:30 пожежа на площі 230 кв.м. була ліквідована.

Тривають аварійно-рятувальні роботи. Від ДСНС залучено 40 рятувальників та 7 одиниць техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія завдала ударів по селищу на Харківщині

Близько 2:30 внаслідок двох ударів окупантів ракетами С-300 зруйновано триповерховий готель. Про це портал "Коментарі" повідомляє з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загинув двохмісячний хлопчик.

Дитина народилася 4 грудня 2023 року.

Три жінки 21, 28 та 39 років з вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізовані в лікарню, в тому числі і мати загиблої дитини.

Де сталися "прильоти" за добу – читайте за посиланням.

Росія ймовірно, підготувала щонайменше 500 танків для можливих наступальних дій у Харківській області. Ворожі війська, можливо, намагатимуться захопити Куп'янськ до березня 2024 року. Таку інформацію опублікував Forbes.

“Російська армія до березня цього року планує повністю захопити Донецьку та Луганську області, й частину Харківської області до річки Оскіл", - приводить видання інформацію Українського центру оборонних стратегій.

“Чому березень? Тому що саме тоді росія “проголосує” за “президента” на всенародних “виборах”. Насправді володимир путін є єдиним реальним кандидатом і зберігатиме свій жорстокий диктаторський контроль над Росією та російською агресивною війною в Україні”, - повідомляє видання.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов вже прокоментував цю інформацію. Як саме – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться