У Харківській області евакуація проводиться не лише з Куп’янщини: звідки виїздять люди

Через постійні обстріли звертаються щодо евакуації люди і з інших громад області

Харківська область сьогодні продовжує потерпати від обстрілів російських військ. Про ситуацію по громадах в етері національного телемарафону розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Сьогодні близько 09:00 ворог обстріляв керованими авіаційними бомбами село Варварівка Вовчанської громади. Влучили у будівлю закладу освіти.

"Не минула й година, як окупант завдав авіаудару по приватному підприємству в селі Охрімівка, що також у Вовчанській громаді. Внаслідок обстрілу згоріло 10 ангарів, пошкоджено вантажний автомобіль", – зазначив очільник області.

Він підкреслив, що триває евакуація з громад Куп'янського району, які щодня піддаються обстрілам з боку окупантів. Із початку року евакуйовано вже понад 300 місцевих жителів, серед них 30 родин. Почастішали звернення не лише із Куп'янщини, а й з Вовчанського напрямку.

"Загалом на Куп'янському напрямку росіяни збільшили кількість штурмів, однак залучають менше техніки біля Синьківки. На цьому напрямку українські захисники відбили 8 ворожих атак за минулу добу. Продовжуємо посилювати обороноздатність всієї області. Сили оборони міцно тримають позиції", – підкреслив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рятувальники показали відео розбору завалів будівлі готелю на Харківщині

Внаслідок ракетного удару по готелю в Золочеві загинуло немовля, його мати в хірургії

Рятувальники ДСНС опублікували відео аварійно-рятувальної операції у селищі Золочів Богодухівського району, куди вночі російські військові скинули дві ракети С-300. Влучання сталися у готель, врятовано три жінки, загинуло двомісячне немовля.

Пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні із переламами кінцівок. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

21-річня жінка, мати загиблого хлопчика, у стані середньої важкості перебуває в хірургії.

Наразі лікарі проводять усі необхідні обстеження та подальше лікування.

Мародера затримали у Харкові: він вліз до пошкоджених обстрілом квартир

5 лютого вдень, під час патрулювання Київського району міста патрульні помітили громадянина. Чоловік виносив якісь речі з пошкодженого ворожим обстрілом будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Поліцейські зупинили громадянина для перевірки, під час спілкування останній зізнався. Чоловік розповів, що намагався винести чуже майно з квартири багатоповерхівки пошкодженої обстрілами країни агресора.

Що ще дізналися правоохоронці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться