У середмісті Харкова залишили ще одне «попередження» до влади (ФОТО)

Невідомі розфарбували чергову алею у Харкові, яка є згадкою про «дружбу» з росією

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна".

"У середмісті Харкова невідомі патріоти нагадали, що алея пам'яті із землею з Росії та Білорусі (Москва, Нововоросійськ, Тула тощо) це не ок.

Наступного разу буде кувалда, якщо не буде цивілізованого демонтажу", – написали в організації.

Зазначимо, що раніше така ситуація була і з алеєю молодогвардійців у Харкові, яку потім невідомі "демонтували" власноруч.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Будуть кувалди чи трос": на Харківщині активісти наголошують на демонтажі пам’ятника

У місті Красноград Харківської області досі не демонтовано погруддя Пушкіну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

На фото видно, що погруддя приховали, загорнувши у чорний пакет. Активісти наголошують, що надіслали звернення на адресу місцевої влади з вимогою демонтувати пам’ятник російському діячеві. Подробиці та фото – за посиланням.

Читайте також: Національний юридичний університеті імені Ярослава Мудрого пропонує перейменувати станціюметро "Пушкінська", біля якої розташована будівля університету, на честь Ярослава Мудрого. Про це колектив університету написав на офіційній сторінці закладу, інформують "Коментарі. Харків".

Так, після масованого обстрілу Харкова 23 січня Харківська міська рада за ініціативою мера Терехова перейменувала вулицю Пушкінську на вулицю Григорія Сковороди. Слідом за цим мер Харкова повідомив про наступний крок – перейменування станції метро "Пушкінська".

Колишня юракадемія надала свої аргументи, чому "Пушкінська" має бути названа на честь князя Ярослава Мудрого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться