У Харкові від Пушкіна не залишилося і постаменту (ФОТО)

Комунальники наведуть лад на цій території

Робітники СКП "Харківзеленбуд" розібрали постамент пам'ятника Олександру Пушкіну на пл. Поезії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Погруддя імперського поета було демонтоване восени 2022 року. Зараз фахівці працюють над благоустроєм території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові демонтували один з "головних російських пам’ятників"

У Харкові демонтовано пам'ятник Михайлу Ломоносову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

"Це був один з головних російських пам'ятників у місті", – зазначили в організації. Нагадаємо, що лідер "Деколонізації" Вадим Поздняков написав звернення до міськради щодо демонтажу пам’ятника Михайлу Ломоносову ще у серпні минулого року. У Харкові пам’ятник на честь російського історика та науковця Михайла Ломоносова знаходився біля будівлі міського дитячого Палацу культури.

Читайте також: У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка.

Втікали від окупантів на велосипеді: як на Харківщині проходить евакуація

Поліцейські Харківщини продовжують здійснювати заходи з евакуації мирного населення з прифронтових населених пунктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться