У Харкові планують зміни у роботі громадського транспорту

У неділю трамвай №7 тимчасово змінить маршрут

Рух трамваїв на вул. Москалівській та бул. Гончарівському, на ділянці від вул. Гольдбергівської до вул. Полтавський Шлях, буде припинений з 9:30 до 15:30 25 лютого.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії, інформує портал "Коментарі".

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№7: розворотне коло "Новоселівка" - вул. Миколи Бажана - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - майдан Сергіївський - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Мешканців громади на Харківщині закликали перебувати вдома та зібрати "тривожний чемодан"

Очільник Дергачівської громади зазначив, що російські терористи застосовують ракетні удари по мирному населенню, нерідко прив’язуючи це до знакових для себе дат і подій. Саме такою датою є 24 лютого.

"На жаль, наша прикордонна громада є дуже зручним регіоном для російських провокацій, оскільки через Дергачівщину рівно два роки тому ворог розпочав наступ на Харків. Тому закликаю вас утриматись від відвідувань громадських місць, зокрема магазинів, торгових центрів, аптек, закладів громадського харчування, адміністративних і соціальних установ. З метою профілактики рекомендую зарядити пристрої автономного живлення на випадок потенційного блекауту та зібрати речі першої необхідності на випадок можливих заходів з евакуації", – закликав Вячеслав Задоренко. 

"Прошу сприймати цю інформацію виключно як застереження, оскільки на нашому напрямку не фіксується концентрація сил ворога, якої було б достатньо для повторного наступу", – зауважив очільник Дергачівської громади.

Читайте також: У Харківській області на три дні дали небезпечний прогноз: подробиці 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться