ДСНСник з Харківщини отримав другу нагороду «За мужність» від президента

Чоловік отримав поранення, але вже через тиждень приступив до виконання службових обов’язків

Президент України Володимир Зеленський вручив державну нагороду орден "За мужність" II ступеня полковнику служби цивільного захисту ДСНС України Ігорю Овчаруку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Наразі рятувальник активно розміновує деокуповані території Харківщини. За його участю за час активних воєнних дій у місті Харків та Харківській області було обстежено 4363 га території.

Ігор особисто організовував вилучення і знешкодження вибухонебезпечних предметів, очолював піротехнічні відділення у найнебезпечніших напрямках і розміновував, йдучи попереду підлеглих.

9 травня 2022 року під час очищення від вибухонебезпечних предметів автошляху Харків-Бєлгород у селищі Лісне отримав поранення. І вже через 7 днів повернувся до роботи.

Ігор Овчарук має також ще одну державну нагороду – орден "За мужність" III ступеня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Мешканців громади на Харківщині закликали перебувати вдома та зібрати "тривожний чемодан"

Очільник Дергачівської громади зазначив, що російські терористи застосовують ракетні удари по мирному населенню, нерідко прив’язуючи це до знакових для себе дат і подій. Саме такою датою є 24 лютого.

"Прошу сприймати цю інформацію виключно як застереження, оскільки на нашому напрямку не фіксується концентрація сил ворога, якої було б достатньо для повторного наступу", – зауважив очільник Дергачівської громади.

Читайте також: У Харківській області на три дні дали небезпечний прогноз: подробиці 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться