У Харківській області відбулися зміни у русі транспорту: подробиці

У місті на Харківщині змінили графік руху автобусів

На прохання жителів міста Балаклія на маршруті загального користування "Кільцевий" змінено графік руху автобусу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Детальний розклад можна подивитися нижче.

Автобус в Харківській області, автобуси з Харкова

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харківській області окупанти обстріляли будівельників: є поранені та загиблі

11 березня приблизно о 13:40 російські військовослужбовці обстріляли с. Глушківка Купʼянського району. Загинув 48-річний чоловік.  Ще троє чоловіків 38, 45 та 46 років отримали поранення. За попередніми даними, обстріл вівся з артилерії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, стало відомо, ким були поранені та загиблий – читайте за посиланням.

Читайте також: Харківський район обстріляли російські війська сьогодні близько 15 години. Вибухи було чутно у Харкові.

Олег Синєгубов: "У Харківському районі зафіксовано 3 ворожі "прильоти". Попередньо без постраждалих. Встановлюється тип озброєння та інші деталі".

Подробиці – за посиланням.

У Харкові шукають тимчасову переселенку

У Харкові зникла Мухітдінова Лідія Миколаївна, 64 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена". Жінка – мешканка с. Веселе, Харківського р-ну, Харківської обл. Наразі є переселенкою та тимчасово мешкає по вул. Сумській, в районі Центрального парку. Фото та подробиці дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться