Бебі-бум у Харкові: скільки народилося дітей та кого більше

Народжуваність у Харкові тримається на хорошому рівні

У місті Харкові з 7 по 13 березня народилося 59 дітей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я, серед новонароджених – 30 хлопчиків і 29 дівчаток, у тому числі одна двійня – дівчатка.

Загалом з початку війни в Харкові з'явилося на світ 4576 дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До мешканців Харківщини звернувся очільник ХОВА: що сталося вночі

Цієї ночі окупанти завдали цілеспрямованих масованих ударів ворожими безпілотниками по теле- та радіоінфраструктурі Харківської області. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Провели оперативну нараду із керівниками профільних установ.

Станом на зараз є перебої із ТБ та радіосигналом у кількох районах. Частину обʼєктів вже відновили", – зазначив очільник області.

Він повідомив, що усі служби звʼязку працюють над відновленням та намагаються поновити роботу обʼєктів у найшвидші терміни.

У зв’язку з цим Олег Синєгубов звернувся до мешканців – читайте за посиланням.

Читайте також: Через недбалість чиновників Харківської області працівники освіти не отримали зарплату

Ірина Верещук закликала керівництво області невідкладно врегулювати це питання

У Харківській області працівники дошкільних груп спеціальних і санаторних шкіл регіону не отримують заробітну плату. На цьому наголосила Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук на нараді під її головуванням. Засідання стосувалося питання фінансування спеціальних і санаторних шкіл, які утворені Харківською облрадою та мають дошкільні групи, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться