Що робиться у дворах Харкова (ФОТО)

Комунальники продовжують акцію «Зелена весна»

Впродовж двох місяців у рамках акції "Зелена весна" працівники КП "Харківблагоустрій" впорядкували 2,5 тисяч гектарів прибудинкової території, обрізали більше 58 тисяч кущів і гілля на 6 тисячах дерев. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Комунальники також оформили понад 1,4 тисяч клумб, на яких висадили 45 тисяч багаторічних квітів. Крім того, вони посадили майже 500 дерев і 1,9 тисяч кущів.

Робітники продовжують косити траву, фарбувати елементи благоустрою тощо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дітей вивозять разом з родинами на Харківщині З окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського району евакуйовано 111 дітей з родинами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

З яких громад відбувається евакуація – читайте за посиланням.

Читайте також: До мешканців Харкова наполегливо звертаються: чого не варто робити

З огляду на ворожі обстріли теплових і гідроелектростанцій, вузлових підстанцій "Укренерго", харків’ян закликають ощадливо користуватися енергоресурсами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті розвитку муніципального менеджменту, це допоможе уникнути зайвих навантажень на енергосистему в Харкові. Серед рекомендацій - користуватися мінімально достатньою кількістю ламп, не вмикати потужні електроприлади одночасно, замінити лампи розжарювання на світлодіодні тощо. З повним переліком порад щодо ощадливого використання енергоресурсів можна ознайомитися на сайті Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться