У Харкові перекрито рух: як об’їхати

Це пов’язано з обрізкою дерев у Харкові

Рух транспорту на вул. Куликівській, на ділянці від узвозу Куликівського до вул. Дарвіна, заборонений до 16:00 2 травня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з кронування дерев.

Об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вулицями: Чорноглазівською, Григорія Сковороди, Дарвіна, узвозом Куликівським та іншими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дітей вивозять разом з родинами на Харківщині З окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського району евакуйовано 111 дітей з родинами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

З яких громад відбувається евакуація – читайте за посиланням.

Читайте також: До мешканців Харкова наполегливо звертаються: чого не варто робити

З огляду на ворожі обстріли теплових і гідроелектростанцій, вузлових підстанцій "Укренерго", харків’ян закликають ощадливо користуватися енергоресурсами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті розвитку муніципального менеджменту, це допоможе уникнути зайвих навантажень на енергосистему в Харкові. Серед рекомендацій - користуватися мінімально достатньою кількістю ламп, не вмикати потужні електроприлади одночасно, замінити лампи розжарювання на світлодіодні тощо. З повним переліком порад щодо ощадливого використання енергоресурсів можна ознайомитися на сайті Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться