Що у Харкові робиться на ринках: подробиці

У закладах торгівлі та на ринках Харкова продовжують знижуватися ціни на сезонні овочі

Протягом місяця ціни на огірки в середньому знизилися на 38%, помідори – на 27%, молоду капусту – на 49%, редис – на 43%. Так, свіжі огірки коштують від 50 до 90 грн/кг, помідори червоні – від 70 до 100 грн/кг, капуста рання – від 30 до 36 грн/кг, редис – від 30 до 40 грн/кг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також на ринках міста вже є у продажу молода картопля (50-80 грн/кг), кабачки (30-85 грн/кг) та полуниця (65-120 грн/кг).

Ціни на овочі залежать від виду, сорту, сезонності, країни, в якій вирощений продукт, та інших факторів. На ринку Харкова представлені овочі та фрукти з України, Туреччини, Азербайджана, Ізраїлю тощо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканцям громади на Харківщині видаватимуть по 50 тисяч гривень: що необхідно зробити

Виплата одноразової допомоги проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі 50 000 гривень.

Про порядок виплати одноразової матеріальної допомоги військовозобов’язаним громадянам дізнавайтесь за посиланням.

Читайте також: У Харкові запрацювала перша підземна школа (ФОТО)

У першій підземній школі, збудованій в Індустріальному районі, 13 травня почалися повноцінні заняття, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які умови там створили для навчання – читайте за посиланням.

Окупанти здійснюють спроби закріпитися на північних околицях Вовчанська з ціллю подальшого просування та зайняття населеного пункту. Про це йдеться в аналітиці проєкту DeepState, інформує портал "Коментарі". 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться