У Харкові допоможуть відновлювати будинки та укриття в школах

На міжнародну допомогу може розраховувати Харків

Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з представниками Всесвітньої лютеранської федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Сторони домовилися про подальшу підтримку проєктів з відбудови житлових будинків та реконструкції протирадіаційних укриттів у школах Харкова для проведення в них офлайн-занять.

Як зазначив Ігор Терехов, попри те, що Харків сьогодні перебуває під постійними обстрілами, діти мають бажання навчатися очно.

"Зараз на додачу до метрошколи вже запрацювала і перша підземна школа. Але місць для всіх охочих сісти за парти все одно не вистачає, тому для нас надзвичайно важливо розвивати цю освітню мережу, будувати нові захисні споруди, які відповідатимуть вимогам для навчання дітей. Ми дуже хочемо, щоб наші діти могли вчитися, як і всі інші діти", - зазначив мер.

Також Ігор Терехов вручив керівнику Всесвітньої лютеранської федерації в Україні Марку Муллану Подяку міського голови.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканцям громади на Харківщині видаватимуть по 50 тисяч гривень: що необхідно зробити

Виплата одноразової допомоги проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі 50 000 гривень.

Про порядок виплати одноразової матеріальної допомоги військовозобов’язаним громадянам дізнавайтесь за посиланням.

Читайте також: У Харкові запрацювала перша підземна школа (ФОТО)

У першій підземній школі, збудованій в Індустріальному районі, 13 травня почалися повноцінні заняття, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які умови там створили для навчання – читайте за посиланням.

У Генштабі повідомили, де зосереджується ворог сьогодні

Оперативну інформацію станом на 13:30 15.05.2024 щодо російського вторгнення надали у Генеральному штабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі". Від початку доби противник зосереджує найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. Наші війська мужньо тримають оборону, завдаючи ворогу втрат у живій силі й техніці, подекуди проводять контрнаступальні дії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться