На Харківщині відновлять ТЕС – вже виділено сотні мільйонів гривень

Для відбудови двох ТЕС виділено кошти

Більш ніж 1,5 млрд грн виділили сьогодні для відбудови Зміївської ТЕС на Харківщині та Трипільської ТЕС на Київщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Зокрема, 726 млн грн було виділено для державної компанії "Центренерго" з резервного фонду державного бюджету. Ще 826 млн грн — з фонду ліквідації наслідків агресії.

"Очікуємо максимальної ефективності у використанні цих коштів. Роботи мають відбуватися максимально швидко", – зазначив прем’єр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині можна отримати продуктову допомогу та розкладачки

Сьогодні, 17 травня у громаді на Харківщині планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги ( розкладачки), а також продуктової допомоги. Де саме – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області діятиме новий графік відключення світла

У звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України з 17 по 20 травня планується застосування оновленого графіка відключень електроенергії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Погодинні відключення будуть діяти в період з 5 до 23 години.                                                

На Харківщині судитимуть прикордонника

Слідство встановило, що головний сержант вимагав та одержав від іншого військовослужбовця ДПС України 7500 доларів США за позитивне вирішення питання щодо переведення останнього на посаду до іншого підрозділу. Що йому загрожує – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться