У Харкові закрили станцію метро: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Тимчасово одну зі станцій метро зачинили

Станція метро "Холодна гора" тимчасово зачинена для обслуговування пасажирів по заявці чергового з відділу поліції в метрополітені. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Поїзди тимчасово слідують Холодногірсько-заводською лінією до станції "Вокзальна".

ОНОВЛЕНО о 10:01: Станцію "Холодна гора" відчинено для обслуговування пасажирів.

Поїзди слідують Холодногірсько-заводською лінією метрополітену у звичному режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У метро Харкова відбулися деякі зміни

Вихід №3 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Історичний музей" (у бік вул. Університетської) буде тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з необхідністю підготовки до ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен". Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

Читайте також: Ворожі TG-канали поширюють фото нібито наказу голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова щодо проведення евакуації керівництва окремих населених пунктів Харківської області.

Верифікувавши інформацію в Харківській ОВА, Центр протидії дезінформації повідомляє, що наказ є фейковим. Також в адміністрації зауважили, що за номером 121 В (який вказано у фейковому документі) в ОВА вже існує інше розпорядження.  Водночас оформлення так званого наказу та вживання в тексті документа виразів "наказуємо" та "поголовний список" не відповідає вимогам ділового мовлення. Подробиці та фото – за посиланням.

У громаді на Харківщині оголосили конкурс: деталі

У Балаклійській громаді запрошують талановитих художників, дизайнерів та всіх небайдужих жителів Балаклійської громади долучитися до конкурсу на створення офіційної символіки – герба, прапора та логотипа. Умови конкурсу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться