Завтра у Харкові будуть зміни у русі транспорту: подробиці

Деякі маршрути буде змінено майже на цілий день

Рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Рибасівського в напрямку вул. Москалівської, буде припинений з 9:00 до 16:00 5 червня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№27: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - майдан Конституції - майдан Павлівський - вул. Університетська - вул. Греківська - пров. Рибасівський - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - розворотне коло "Новожанове":

у зворотному напрямку: за своїм основним маршрутом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог щодня тероризує цивільне населення Харкова, постійно завдаючи ракетно-бомбових ударів по цивільній інфраструктурі. Рятувальники постійно проводять аварійно-рятувальні роботи на зруйнованих об’єктах, нерідко стикаючись із загрозою їх руйнування. Це небезпечно як для життя самих рятувальників, так і фахівців інших служб, які працюють на таких будівлях.

Як саме рятувальники розпізнають, чи завалиться зараз будівля – читайте за посиланням.

Читайте також: У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться