Що у Харкові працює під час блекаутів

Бізнес у Харкові пристосувався до нинішніх умов та працює навіть без світла

У зв’язку з постійними ворожими обстрілами енергетичної інфраструктури, суб’єкти господарювання обладнують свої заклади джерелами автономного живлення, щоб у випадку перебоїв з електропостачанням мати можливість забезпечувати харків’ян необхідними товарами, ліками, пальним тощо. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Станом на сьогодні під час блекаутів у місті готові працювати 1101 продовольчий магазин, 188 магазинів непродовольчих товарів, 418 аптек і 126 АГЗС. До можливих відключень електроенергії підготувалися 16 ветеринарних клінік та 35 зоомагазинів. Також функціонують всі 48 ринків та торговельних майданчиків, ресторани та кафе, перукарні, ремонтні майстерні тощо.

У більшості супермаркетів, торгових центрах, на АЗС обладнані спеціальні місця для підзарядки гаджетів на час відсутності енергопостачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка.

Читайте також: Втікали від окупантів на велосипеді: як на Харківщині проходить евакуація

Поліцейські Харківщини продовжують здійснювати заходи з евакуації мирного населення з прифронтових населених пунктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться