На Харківщині проведуть перевірки ще у понад тисячі багатоповерхівок: що на контролі

«Газмережі» усунули майже 200 витоків газу у багатоповерхівках області

Лише протягом останнього тижня, під час технічного обслуговування газопроводів спільної власності у багатоквартирних будинках, газовики ліквідували майже 200 витоків газу на зовнішніх газопроводах багатоповерхівок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Переважна більшість обстежених будинків раніше не мала договорів на техобслуговування газових комунікацій на підставі цього не проводилися планово попереджувальні роботи, що призвело до їх незадовільного технічного стану і потенційно збільшувало ризики аварійних ситуацій.

Чисельні приховані витоки газу на зовнішніх мережах багатоповерхівок є вкрай небезпечними в умовах агресії рф, коли ворожі снаряди щодня завдають шкоди житлу людей.

Загалом з початку року спеціалісти Харківської філії "Газмережі" провели техобслуговування у 428 багатоквартирних будинках області. До кінця поточного року такі роботи заплановані ще у близько 1,2 тисячі багатоповерхівок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові демонтували один з "головних російських пам’ятників"

У Харкові демонтовано пам'ятник Михайлу Ломоносову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

"Це був один з головних російських пам'ятників у місті", – зазначили в організації. Нагадаємо, що лідер "Деколонізації" Вадим Поздняков написав звернення до міськради щодо демонтажу пам’ятника Михайлу Ломоносову ще у серпні минулого року. У Харкові пам’ятник на честь російського історика та науковця Михайла Ломоносова знаходився біля будівлі міського дитячого Палацу культури.

Читайте також: У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться